Robert Negoiță s-ar putea întoarce în PSD / Care este condiția pusă de primarul Sectorului 3

12

Robert Negoiță, primarul Sectorului 3, s-a aflat, miercuri, la sediul Partidului Social Democrat, unde a purtat discuții cu Marcel Ciolacu pe tema reîntoarcerii sale în partid. Varianta luată în calcul ar fi fuziunea partidului București 2020 cu PSD, potrivit News.ro

Robert Negoiță susține că una dintre condițiile pe care acesta le-a pus pentru a reveni în PSD este ca partidul să rămână în opoziție.

Partidul București 2020, fondat de Robert Negoiță, a participat la alegerile locale din luna septembrie alături de Pro România, formațiunea condusă de Victor Ponta, sub denumirea de Alianța Pro București 2020.

CITEȘTE ȘI: Gabriela Firea îl numește pe Robert Negoiță „terorist politic” și nu e de acord cu reprimirea acestuia în PSD / Primarul reales al Sectorului 3: Atacă, zgârie și caută vinovați pentru propriul eșec

În luna septembrie, Marcel Ciolacu i-a propus primarului Sectorului 3 să se reîntoarcă în PSD, lucru ce a dus la tensiuni între Gabriela Firea și Negoiță.

Sursă foto: romaniatv.net

Articolul Robert Negoiță s-ar putea întoarce în PSD / Care este condiția pusă de primarul Sectorului 3 apare prima dată în Main News.

Source: New feed