Reclama Primăriei Sectorului 1 pentru un spital inexistent, buget de 300.000 de euro

17

Compania de Investiții și Dezvoltare în Sănătate a Consiliului Local Sector 1 a cheltuit 300.000 de euro în campania electorală pentru alegerile locale pentru o reclamă din care reieșea că ar fi fost finalizată construcția unui spital, în realitate acesta fiind doar la stadiul de machetă și care a fost, ulterior, interzisă de CNA.

Într-un episod al vlogului #dinPrimărie, realizat de Clotilde Armand, primarul Sectorului 1, reiese o discuție pe care aceasta, alături de mai mulți consilieri ai USR-PLUS, au purtat-o cu directoarea Companiei de Investiții și Dezvoltare în Sănătate.

Astfel, pentru reclama interzisă de CNA au fost cheltuiți 300.000 de euro, dintre care posturile Digi 24 și România TV au primit 69.000 de lei pentru 75 de spoturi, B1 TV a primit 100.500 de euro pentru 667 de spoturi, LuJu.ro a primit 50.000 de euro și Luis Lazarus Live a primit 30.000 de euro.

Pentru publicitate am cheltuit cam 300.000 de euro. Se presupune că Primăria Sectorului 1, acum sub mandatul dumneavoastră, va face cel mai mare spital din România. Mi se pare o normalitate și cadrul legal îmi permite să fac cunoscut și să existe transparență”, a fost replica dată primarului de către directorul CIDS a Consiliului Local Sector 1.

În comparație, suma care a fost cheltuită pentru studiul de fezabilitate s-a ridicat la 30.000 de euro.

CITEȘTE ȘI: Reclama Primăriei Sectorului 1 pentru un spital inexistent, interzisă de CNA

Am revenit la Companiei de Investiții şi Dezvoltare în Sănătate şi Domenii de Interes Public – Privat Sector 1 S.A și am reușit să intru în birourile Companiei unde în urmă cu câteva zile n-am găsit pe nimeni din cei 40 de angajați.

Despre activitatea acestei companii nu știe nimeni nimic de mai bine de doi ani. Am discutat cu conducerea și am aflat cu ce s-a ocupat. De exemplu, am aflat cât a plătit pentru spotul mincinos interzis de CNA despre spitalul care nu există difuzat la televiziuni; ce buget are compania; ce investiții au făcut în ultimii 2 ani etc.

Vă invit să urmăriți ce s-a întâmplat”, a transmis Clotilde Armand, duminică, pe Facebook.

Articolul Reclama Primăriei Sectorului 1 pentru un spital inexistent, buget de 300.000 de euro apare prima dată în Main News.

Source: New feed