Răzvan Cuc: Iohannis se urcă, din nou, pe cadavre/ Ministrul Transporturilor anunță măsuri pentru tragedia accidentului rutier din Ialomița

478

Ministrul Transporturilor îl critică pe Klaus Iohannis pentru ultima declarație făcută în care a spus că accidentul rutier, de sâmbătă, din Ialomița, este un efect al guvernării PSD. Răzvan Cuc spune că președintele României „se urcă, din nou, pe cadavre”.

„Klaus Iohannis se urcă, din nou, în scop electoral, pe noi cadavre. Rușine, domnule președinte!

Am citit cu stupoare și indignare declarația președintelui Klaus Iohannis. Au murit 10 oameni și domnului Iohannis îi arde de declarații politice.

Constat că singurul scop al lui Klaus Iohannis în funcția de președinte este sa se urce pe cadavre in scop electoral. Ceea ce pentru noi, romanii, dar mai ales pentru familiile victimelor, este o tragedie fără margini, pentru Klaus Iohannis este doar o alta situație pe care sa o speculeze electoral.

V-ati mai urcat astazi pe inca 10 cadavre, domnule presedinte. Va ajunge? Mai vreti? Stati la colt ca un cioclu si asteptati noi tragedii? Asta suntem noi, romanii, pentru dumnevoastra? Doar cifre pe procesele verbale de vot? Sa va fie rusine!”, a scris Răzvan Cuc, pe pagina sa de Facebook

Răzvna Cuc a mai anunțat și convocarea unui comitet operativ pentru a lua măsurile care se impun.

„Pentru ca romanii asteapta de la noi, celor care ne pasa, solutii, mai ales in astfel de situatii, am decis sa convoc la ora 16 un comitet operativ cu toti factorii de decizie implicati pentru a lua masurile necesare astfel incat asemenea tragedii sa nu se mai repete. Va urma o perioada de razii masive in trafic pentru a depista firmele de transport si soferii care nu respecta legea, si vom aplica noi masuri drastice in acest domeniu. Condoleante familiilor care trec printr-o grea incercare!”, a mai adăugat ministrul Transporturilor.

sursa foto: Facebook

Articolul Răzvan Cuc: Iohannis se urcă, din nou, pe cadavre/ Ministrul Transporturilor anunță măsuri pentru tragedia accidentului rutier din Ialomița apare prima dată în Main News.

Source: New feed