sâmbătă, aprilie 1, 2023
Acasă Stiri Romania Rareș Bogdan, propunerea liberalilor pentru postul prim-vicepreședinte PNL

Rareș Bogdan, propunerea liberalilor pentru postul prim-vicepreședinte PNL

453
Rareș Bogdan a acceptat propunerea lui Ludovic Orban de a deveni prim-vicepreşedinte al PNL. Liberalii l-au nominalizat pe fostul jurnalist pentru această funcție datorită implicării sale din timpul campaniei electorale. Validarea va avea loc la Congresul PSD din 8 august. 
„Am discutat cu preşedintele partidului, domnul Ludovic Orban. Ieri, domnia sa a prezentat în Biroul Permanent Naţional, în timp ce eu eram în drum cu alţi colegi spre Bruxelles această posibilitate, această propunere.

I-am întrebat de ce, cu ce ocazie, de ce această onoare pentru mine şi mi-au spus cu toţii, în frunte cu domnia sa, că aportul meu atât în campania europarlamentară, cât şi după, când practic eu nu am oprit motoarele, ci am continuat campania, considerând că un politician trebuie să fie în campanie nu doar în momentul campaniei electorale, ci şi între cicluri electorale, iar acum avem cicluri electorale la şase luni de zile (…).

De asemenea, am primit o recunoaştere a partidului extraordinară în ţară, a electoratului care s-a regăsit foarte mult în discursul meu şi domniile lor au considerat că acest lucru îmi dă o mai mare forţă şi internă, dar mai ales în exteriorul partidului, având şi o componentă de poziţie politică, eu fiind până acum un lider de opinie, iar apoi un lider al PNL, dar deloc formal. Acum voi deveni practic şi formal în conducerea partidului.

Nu aveam drept de vot, participam ca invitat, în calitate de şef al delegaţiei României în PPE, participam ca invitat al preşedintelui, al vicepreşedinţilor, la toate discuţiile din cadrul BEX şi din cadrul BPN, dar nu aveam drept de vot”, a explicat Rareş Bogdan la RFI.

sursa foto: Facebook 

Articolul Rareș Bogdan, propunerea liberalilor pentru postul prim-vicepreședinte PNL apare prima dată în Main News.

Source: New feed