Rareș Bogdan îl atacă pe Bogdan Aurescu din SUA: Salutări de la Kremlin

61

Prim-vicepreședintele Partidului Național Liberal (PNL), Rareș Bogdan, l-a atacat din nou pe ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu, de data aceasta din SUA, de la cina anuală de Ziua Lincoln, acolo unde a fost prezent și fostul președinte al Statelor Unite ale Americii, Donald Trump.

„Salutări de la …… <<Kremlin>>…. special pentru Ministrul care nu e PNL”, a fost mesajul scurt postat de Rareș Bogdan pe Facebook, în seara zilei de sâmbătă, 18 martie.

Rareș Bogdan a editat ulterior postarea, duminică dimineață.

„Voi ce părere aveți? Ce se întâmplă Marți în SUA? Da sau Nu?”, se arată acum pe pagina oficială de Facebook a eurodeputatului PNL.

Context

Cu două luni rămase până când ar trebui să facă schimb de locuri în Guvern cu PSD, PNL este pe un butoi cu pulbere, după ce prim-vicepreședintele Rareș Bogdan și ministrul de Externe, Bogdan Aurescu, s-au atacat public.

Într-o intervenție avută duminică, 13 martie, la Prima News, Rareș Bogdan l-a atacat fără niciun fel de menajamente pe Bogdan Aurescu.

„O, diplomaţia română are oameni excepţionali. E o zonă unde nu eu hotărăsc sau PNL. Nu noi l-am numit acolo”, a declarat Rareş Bogdan.

Întrebat cine l-a numit, Rareş Bogdan a afirmat: „Statul”.

Replica ministrului afacerilor externe nu s-a lăsat prea mult așteptată. Într-o declarație acordată pentru digi24.ro, Bogdan Aurescu l-a acuzat pe Rareș Bogdan că ar avea opinii similare cu cele împrăștiate de propaganda rusă.

„Nu mă intereseaza părerile lui Rareș Bogdan – vă aduc aminte cum, în plin război al Rusiei contra Ucrainei, cerea să blocăm la graniță cerealele ucrainene. Practic, astfel de atacuri de la asemenea personaje sunt de fapt o confirmare că fac bine ce fac – e exact ca atunci când sunt atacat de Sputnik. Probabil are destul de multe neîmpliniri și frustrări personale”, a declarat Bogdan Aurescu.

CITEȘTE ȘI: Nicolae Ciucă, despre scandalul dintre Rareș Bogdan și Bogdan Aurescu: Se va discuta în BPN

Sursa foto: Facebook / Rareș Bogdan

Articolul Rareș Bogdan îl atacă pe Bogdan Aurescu din SUA: Salutări de la Kremlin apare prima dată în Main News.

Source: New feed