Purtătorul de cuvânt al PNL, despre schimbarea miniștrilor: Nu există nicio solicitare în legătură cu vreun portofoliu UDMR

23

Purtătorul de cuvânt al PNL, deputatul Ionuţ Stroe a declarat că, până în momentul de faţă, nu e nicio solicitare din partea vreunei formaţiuni politice în legătură cu vreun portofoliu al UDMR. El a precizat că există o oportunitate de a îmbunătăţi anumite portofolii unde s-a performat mai puţin şi a adăugat că „este vorba de funcţionarea acestei guvernări, nu a apăra portofoliile şi a ţine cu dinţii sau a pune condiţii, dacă nouă ni se ia”.

„Infirm, nu ştiu din ce surse aţi aflat, până în momentul de faţă nu e nicio solicitare din partea vreunei formaţiuni politice în legătură cu vreun portofoliul UDMR. Din partea noastră şi a PSD există flexibilitate, este foarte normal să existe această fereastră de oportunitate, apropo de reaşezarea politică a acestei coaliţii, să discutăm”, a afirmat Stroe, în emisiunea Proiect de ţară: România, de la Prima News.

Purtătorul de cuvânt al PNL a precizat că este vorba de funcţionarea acestei guvernări.

Posibile schimbări la ministerele PNL unde nu au fost rezultate

„Acesta este numitorul comun al acestei guvernări. Nu a apăra portofoliile şi a ţine cu dinţii sau a pune condiţii, dacă nouă ni se ia. Avem nişte discuţii intime ale coaliţie şi evaluarea miniştrilor, nu există nicio problemă în momentul de faţă. Nu trebuie să fiţi atât de defensivi în legătură cu ce vă aparţine în momentul de faţă în ecuaţia guvernamentală, am spus doar că există flexibilitate, în condiţiie în care asigurăm funcţionarea guvernării. Ponderea în coaliţie este reflectată foarte bine”, a comentat Stroe.

Ionuţ Stroe a arătat ”evaluarea se face iar ponderea fiecărui partid nu se schimbă”.

El l-a întrebat pe reprezentantul UDMR dacă este de acord cu o evaluare a întregului Executiv.

Există o oportunitate de a îmbunătăţi anumite portofolii unde s-a performat mai puţin, a spus-o chiar şi preşedintele UDMR, acesta este momentul în care resetezi. (..) Vom avea o evaluare, e un moment oportun, oferit de această schimbare de premier”, a mai arătat Ionuţ Stroe, precizând că evaluarea va fi făcută de premier şi de partide.

CITEȘE ȘI:  Nicolae Ciucă, despre rocada guvernamentală: Cu certitudine vor fi modificări la actualii membri ai Cabinetului. Ultimul cuvânt îl are premierul

 Sursă foto: Inquam Photos / Ilona Andrei

 

Articolul Purtătorul de cuvânt al PNL, despre schimbarea miniștrilor: Nu există nicio solicitare în legătură cu vreun portofoliu UDMR apare prima dată în Main News.

Source: New feed