Puciștii din PSD vor să o determine pe Viorica Dăncilă să renunțe la șefia PSD

422

Puciștii din PSD vor să îi ceară Vioricăi Dăncilă o înțelegere amiabilă prin care să renunțe la șefia partidului, urmând ca, imediat după alegerile prezidențiale să se organizeze un Congres extraordinar. 

30 de lideri social democrați s-au întâlnit, în această dimineață, în biroul șefului Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu, pentru a stabili ce vor face în perioada următoare căderii Guvernului.

Cu toții sunt de acord că în PSD trebuie luate decizii rapide, însă sunt cumva încurcați de alegerile prezidențiale mai ales că Viorica Dăncilă este candidatul partidului.

I se reproșează Vioricăi Dăncilă că a luat decizii care au influențat partidul fără să ceară și alte opinii, doar ale celor foarte apropiați de ea.

Deși tabăra Ciolacu – Stănescu ar vrea să o înlăture pe Viorica Dăncilă de la conducerea partidului, ea a declarat că nu va pleca din această funcție, argumentând că a fost aleasă prin Congres și doar Congresul o poate înlătura.

Marcel Ciolacu a amenințat chiar că, în cazul în care în partid nu se iau măsuri rapide, el este gata să renunțe la șefia Camerei Deputaților.

Surse politice au declarat pentru mainnews.ro că Marcel Ciolacu dar și senatorul PSD Paul Stănescu i-au convocat pe liderii apropiați la o întâlnire în biroul șefului Camerei Deputaților. Sunt prezenți europarlamentarul Gabriela Firea, Claudiu Manda, Olguța Vasilescu, Cătălin Rădulescu dar și Florin Iordache – toți cunoscuți ca fiind critici ai Vioricăi Dăncilă.

 

Foto: INQUAM PHOTOS/Octav Ganea

Articolul Puciștii din PSD vor să o determine pe Viorica Dăncilă să renunțe la șefia PSD apare prima dată în Main News.

Source: New feed