PSD propune două nume noi pentru conducerea Camerei

17

Liderul deputaților PSD, Alfred Simonis, a anunțat că au fost aleși reprezentanții social-democraților din Birourile Permanente ale Camerei Deputaților și Senatului.

Potrivit lui Alfred Simonis, la conducerea Camerei Deputaților vor avansa foștii miniștri ai Dezvoltării și ai Muncii, Daniel Suciu și Marius Budăi.

S-au ales reprezentanții PSD în birourile permanente ale Camerei și Senatului. La Senat au fost aleși aceiași reprezentanți ca și în sesiunea trecută, iar la Camera Deputaților vom avea doi noi colegi, membrii ai Biroului Permanent și anume, foștii miniștri Marius Budăi și Daniel Suciu”, a declarat Simonis Alfred.

Conform surselor MainNews.ro, în urma ședinței de sâmbătă a grupurilor parlamentare, PSD a ales să nu-l mai susțină pe deputatul Cătălin Rădulescu în funcția de chestor al Camerei Deputaților.

În ceea ce privește moțiunea de cenzură depusă, joi, de PSD, Alfred Simonis spune că toți social democrații susțin demiterea guvernului Orban.

Am avut întâlniri cu grupurile europarlamentarilor social-democrați, grupurile de la Camera Deputaților și Senat, cu președinții Consiliilor Județene și cu primarii de municipiu. Cu toții au susținut hotărât necesitatea demiterii Guvernului prin moțiunea de cenzură. Atât pentru faptul că încalcă orice regulă de bun simț și a democrației, dar și pentru faptul că acest Guvern este profund incompetent. Niciodată, în cei 30 de ani de democrație, un Guvern, după numai trei luni, nu a devenit atât de pervertit de a servii altor interese, cum este Guvernul Orban”, a mai spus acesta.

De asemenea, Alfred Simonis a mai anunțat că PSD va mai depune moțiuni simple împotriva lui Victor Costache (ministrul Sănătății), Violeta Alexandru (ministrul Muncii) și Ion Ștefan (ministrul Dezvoltării).

Am hotărât, de asemenea, că în perioada următoare vom depune moțiuni simple atât la Senat cât și la Cameră. Vom începe cu moțiuni împotriva ministrului Sănătății, ministrului Muncii și a ministrului de la Dezvoltare”, a precizat liderul deputaților PSD.

Sursă foto: Inquam Photos / George Calin

Articolul PSD propune două nume noi pentru conducerea Camerei apare prima dată în Main News.

Source: New feed