PSD nu va vota un guvern PNL/ Ciolacu: Cele cinci partide care au votat moțiunea de cenzură să își asume guvernarea

441

PSD a hotărât, în ședința Comitetului Executiv al partidului, de vineri, să nu voteze un guvern PNL. Anunțul a fost făcut de președintele Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu.

„ (…) Este normal. Când s-a creat o nouă majoritate, respectiva majoritate să voteze guvernul pe care și-l dorește”, a declarat Ciolacul.

Social democratul a mai spus că, odată ajunși în Opoziție „ voi socoti și eu să văd minutele de întârziere la plenuri, km de autostradă, măsura salariilor și a pensiilor”.

Marcel Ciolacu a mai spus că nu va renunța la funcția de președinte a Camerei Deputaților, chiar dacă Raluca Turcan (PNL) își dorește acest post.

„În acest moment, cel mai mare grup din Camera Deputaților este grupul PSD. Am văzut opinia doamnei Raluca Turcan, care dorește să preia această funcție, totuși 69 este numărul parlamentarilor PNL, față de 135 numărul parlamentarilor PSD, deci e dublu numărul parlamentarilor PSD”, a mai spus Ciolacu.

Întrebat dacă are ce să își reproșeze, președintele Camerei Deputaților a răspuns:

„Am foarte mult să îmi reproșez în ultimii trei ani și eu și colegii mei. Trebuie să ne asumăm”, a mai precizat el.

În final, Ciolacu a menționat că „este cazul ca cele cinci partide care au votat moțiunea de cenzură să își asume guvernarea”.

Articolul PSD nu va vota un guvern PNL/ Ciolacu: Cele cinci partide care au votat moțiunea de cenzură să își asume guvernarea apare prima dată în Main News.

Source: New feed