PSD: Din cauza iresponsabilității acestei guvernări, vom trăi câte un Colectiv în fiecare zi!

15

Partidul Social Democrat se folosește de drama de la Colectiv pentru a transmite mesaje împotriva guvernului Orban. PSD susține că, din cauza iresponsabilității guvernului, ar urma să trăim „câte un Colectiv în fiecare zi”.

Partidul Social Democrat susține că numărul deceselor cauzate de COVID-19 ar fi exclusiv vina guvernării. Social-democrații amenință că România va trece printr-o tragedie precum a fost cea din noaptea de 31 octombrie 2015 în fiecare zi.

De ieri până azi încă 4.000 de români au primit vestea că sunt infectați cu COVID.

Alte zeci de familii își plâng pe cineva drag care a dispărut după ce a pierdut lupta cu virusul.

Într-o singură zi au pierit mai mulți semeni de-ai noștri decât acum cinci ani, în dezastrul de la Colectiv. Drama este că, de azi înainte, din cauza iresponsabilității acestei guvernări, vom trăi câte un Colectiv în fiecare zi!

Câți români mai trebuie să moară pentru ca Iohannis și Orban să-și satisfacă obsesia de a obține puterea totală?”, au scris social-democrații pe Facebook.

De ieri până azi încă 4.000 de români au primit vestea că sunt infectați cu COVID.Alte zeci de familii își plâng pe…Publicată de Partidul Social Democrat pe Joi, 15 octombrie 2020

 

Sursă foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Articolul PSD: Din cauza iresponsabilității acestei guvernări, vom trăi câte un Colectiv în fiecare zi! apare prima dată în Main News.

Source: New feed