PSD a prezentat programul de guvernare pentru 2021-2024 / Sorin Grindeanu: Vrem să creştem salariul minim

27

Sorin Grindeanu a prezentat, miercuri, programul de guvernare al PSD pentru perioada 2021-2024. Prim-vicepreședintele social-democrat susține că acest program are în centrul său siguranța locurilor de muncă.

Sorin Grindeanu susține că siguranța locurilor de muncă este o componentă esențială pentru a avea creștere economică.

Acest program are în centrul său siguranţa locurilor de muncă – este o componentă esenţială în programul de guvernare cu care venim în faţa românilor. Din punctul nostru de vedere, acest lucru este esenţial. Dacă avem locuri de muncă sigure şi plătite, atunci vom putea avea creştere economică, putem creşte salariile, putem creşte nivelul de trai”, a declarat Sorin Grindeanu, într-o conferinţă de presă.

Prim-vicepreședintele PSD a declarat că partidul își dorește să crească salariul minim, deoarece acest lucru ar putea împiedica românii să mai plece în străinătate.

Vrem să creştem salariul minim, iar angajatorii trebuie să înţeleagă că dacă nu vom avea salarii decente nu vor mai avea forţe de muncă, pentru că românii vor alege să muncească în afară. E obligatoriu să avem forţă de muncă în ţară, e un obiectiv prioritar. Avem măsuri care se adresează creşterii natalităţii pentru că, dacă nu facem acest lucru acum, nu peste mult timp nu vom mai avea angajaţi care să plătească pensiile celor care au ieşit din activitate”, a adăugat Sorin Grindeanu.

 

 

Articolul PSD a prezentat programul de guvernare pentru 2021-2024 / Sorin Grindeanu: Vrem să creştem salariul minim apare prima dată în Main News.

Source: New feed