Propunerea UDMR pentru funcția de subprefect în Bistrița-Năsăud a candidat la alegerile locale alături de PSD, Pro România și ALDE

17

Propunerea UDMR pentru funcția de subprefect al județului Bistrița-Năsăud a obținut un loc în Consiliul Județean după ce a candidat la alegerile locale susținut de PSD, Pro România și ALDE. 

UDMR a anunțat că l-a propus pe președintele organizației județene Bistrița-Năsăud, Decsei Attila, pentru funcția de subprefect.

„Prin decizia Biroului Permanent Județean al UDMR, persoana nominalizată pentru funcţia de subprefect al județului Bistrița-Năsăud este domnul DÉCSEI Atilla. DÉCSEI Atilla are 42 ani, este președintele organizației județene UDMR Bistrița-Năsăud, din anul 2010”, se arată într-o postare pe Facebook a UDMR Bistrița-Năsăud.

La alegerile locale din județ, UDMR a candidat, alături de PSD, Pro România și ALDE, sub denumirea de „Alianța pentru Bistrița-Năsăud”, iar Decsei Attila a obținut un loc de consilier județean.

În 2020 a fost ales consilier județean și președinte al Comisiei de Urbanism din cadrul Consiliului Județean Bistrița-Năsăud. Prima propunere în calitatea sa de consilier județean a fost depusă în luna decembrie 2020 prin care a venit cu inițiativa înființării unui grup tehnic pentru dezvoltarea cicloturismului în județ, grup care deja a și început lucrările”, potrivit sursei citate.

Sursă foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Articolul Propunerea UDMR pentru funcția de subprefect în Bistrița-Năsăud a candidat la alegerile locale alături de PSD, Pro România și ALDE apare prima dată în Main News.

Source: New feed