Pro România nu mai vrea să fuzioneze cu ALDE din motive „doctrinare și de viziune”

26

După ce au ratat intrarea în Parlament în urma alegerilor din 6 decembrie, Victor Ponta și Călin Popescu Tăriceanu o vor lua pe căi politice separate. Biroul Executiv al Pro România a anunţat marţi că a decis convocarea Congresului Naţional Extraordinar pe 26 februarie pentru întreruperea demersurilor de fuziune cu ALDE.

Biroul Executiv al Pro România s-a reunit pentru a discuta raportul Grupului de lucru cu privire la fuziunea cu ALDE.

„Acceptând şi respectând diferenţele doctrinare şi de viziune, Pro România şi ALDE se vor concentra să reprezinte cât mai fidel interesul electoratului propriu. Cele două partide îşi vor continua eforturile şi lupta pentru apărarea celor loviţi deopotrivă de criză şi de actuala guvernare. Congresul Naţional Extraordinar al Pro România va avea loc pe data de 26 februarie, începând cu ora 15,00, şi se va desfăşura online, pentru respectarea măsurilor de siguranţă în contextul pandemiei. Ordinea de zi şi alte informaţii relevante vor fi comunicate ulterior”, se precizează într-un comunicat de presă al Pro România, citat de Agerpres.

Pe 8 noiembrie, delegaţii la congresul Pro România – ALDE au votat cu o largă majoritate fuziunea celor două partide.

CITEȘTE ȘI: Ancheta în dosarul lui Tăriceanu, aproape de final. Fostul premier a fost inculpat de procurorii DNA

Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Articolul Pro România nu mai vrea să fuzioneze cu ALDE din motive „doctrinare și de viziune” apare prima dată în Main News.

Source: New feed