Primarul Capitalei susține că spitalele din București sunt echipate: Suntem la limită cu resursa umană/ Ce spune Nicușor Dan despre carantinarea Capitalei

27

Nicușor Dan, primarul general al Capitalei, susține că spitalele din București sunt dotate astfel încât să poată face față îmbolnăvirilor de coronavirus, însă resursa umană este limitată. Edlilul a menționat că, în prezent, nu se impune carantinarea municipiului București.

„Paturi de ATI avem şi putem să achiziţionăm în ritmul în care este nevoie de ele, nu este o problemă cu asta, în schimb este o problemă cu medicii care să deservească aceste paturi de ATI. (…) Există, de asemenea, oameni care sunt trimişi de la Bucureşti în alte oraşe din ţară, aceasta este situaţia la acest moment. Însă, ce v-am spus eu… v-am spus că în infrastructura spitalicească din Bucureşti există suficiente paturi şi instrumente pentru necesarul de la acest moment. Problema însă este la resursa umană”, a declarat Nicuşor Dan la Digi24, potrivit news.ro.

”În privinţa Bucureştiului, pentru acest moment, cred că nu se impune carantinarea”, a mai spus primarul.

Sursa foto: dcnews

Articolul Primarul Capitalei susține că spitalele din București sunt echipate: Suntem la limită cu resursa umană/ Ce spune Nicușor Dan despre carantinarea Capitalei apare prima dată în Main News.

Source: New feed