Primarul Capitalei : Dacă vom vedea focare pe anumite străzi, putem lua decizia de carantinare locală

91

Primarul general al Capitalei anunță că nu se ia în calcul carantinarea Capitalei, însă măsura ar putea viza anumite străzi, unde vor exista focare.

”Nu luăm în calcul în momentul acesta carantinarea Bucureştiului (..) Ministerul Sănătăţii a implementat sau este în curs de implementare a acelui sistem informatic care să permită localizarea persoanelor infectate în timp real. Acest sistem mai are trei-patru zile până va fi complet funcţional. Dacă vom vedea focare pe numite străzi, putem lua decizia de carantinare locală”, a spus Nicuşor Dan, potrivit news.ro.

Deciziile care vizează evoluţia pandemiei în Bucureşti şi măsurile de combatere vor fi luate în şedinţa Comitetului de Urgenţă de luni.

„Mâine va avea loc şedinţa CMSU. Noi am avut o şedinţă pregătitoare cu principalele structuri reprezentate în Comitet. Am solicitat puncte de vedere de la toate structurile reprezentate în Comitet şi vă pot spune că, în unanimitate, ideea este că vom menţine măsurile care deja au fost adoptate prin hotărârea trecută, având în vedere gradul de infectare care a crescut de la o zi la alta. Numărul de pacienţi depistaţi pozitivi îngrijorător, deci nu avem niciun motiv de relaxare”, a declarat, duminică, Traian Berbeceanu, prefectul Capitalei.

Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Articolul Primarul Capitalei : Dacă vom vedea focare pe anumite străzi, putem lua decizia de carantinare locală apare prima dată în Main News.

Source: New feed