Primăria Sector 1 va aloca 10 milioane de lei pentru Catedrala Mântuirii Neamului

24

În ședința de vineri, 6 martie, Consiliul Local al Primăriei Sectorului 1 a aprobat alocarea sumei de 10 milioane de lei pentru construcția Catedralei Mântuirii Neamului. 

Proiectul de hotărâre a trecut la limită, cu 14 voturi pentru și 13 împotrivă. (…) Noi suntem acum în procedură de licitaţie să realizăm şi un spital, deci investim şi în spitale, investim şi în lăcaşele de cult. Dacă avem posibilitatea de ce nu?”, a susținut Dan Tudorache pentru Agerpres

Pe de altă parte, Clotilde Armand, candidată pentru funcția de primar al Sectorului 1, a criticat inițiativa lui Dan Tudorache, într-o postare pe Facebook. Aceasta a acuzat PNL pentru că ar fi votat împreună cu PSD hotărârea de consiliu.

Replica liberalilor a venit prin Sebastian Burduja, liderul PNL Sector 1. Burduja a transmis că niciun consilier PNL nu a votat proiectul și a acuzat USR de „jocuri politice murdare”.

Catedrala Mântuirii Neamului este un lăcaș de cult aflat în construcție începând cu anul 2011.

Articolul Primăria Sector 1 va aloca 10 milioane de lei pentru Catedrala Mântuirii Neamului apare prima dată în Main News.

Source: New feed