Prima ședință de Guvern a noului cabinet liberal. Programul premierului Ludovic Orban

361

Miercuri, la ora 12.00, va avea loc prima ședință de Guvern oficială. Guvernul Orban urmează să prezinte ordonanța de urgență privind restructurarea Executivului.

Ludovic Orban va participa în această dimineață, la Uzina Mecanică din București, la inaugurarea capacității de producție și mentenanță pentru transportorul de trupe 8×8 Piranha 5, împreună cu Virgil-Daniel Popescu, ministrul economiei, energiei și mediului de afaceri, și Ionel Nicolae Ciucă, ministrul apărării naționale, conform programului premierului.

Tot azi, Orban va participa și la preluările de mandat de la ministerul de Finanțe (Vasile-Florin Cîțu); ministerul Economiei, energiei și mediului de afaceri (Virgil-Daniel Popescu) și de la ministerul Transporturilor, infrastructurii și comunicațiilor( Lucian Nicolae Bode).

În a doua parte a zilei, Ludovic Orban va mai fi prezentr și la ceremonia de preluare amandatului de ministru al agriculturii și dezvoltării rurale de către Nechita-Adrian Oros.

sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Articolul Prima ședință de Guvern a noului cabinet liberal. Programul premierului Ludovic Orban apare prima dată în Main News.

Source: New feed