Președintele PSD, după revocarea lui Vlad Voiculescu: PNL, USR-PLUS și UDMR să nu îndrăznească să mai pună astfel calamități în fruntea Sănătății

39

Președintele PSD cere coaliției de guvernare să numească un ministru al Sănătății profesionist, „care știe ce trebuie făcut în această criză sanitară”.  Marcel Ciolacu susţine că revocarea lui Vlad Voiculescu este o măsură care „a venit mult prea târziu pentru mulți români care și-au pierdut viața sau și-au distrus sănătatea”.

„Sunt 4 luni în care au ars spitale, în care morții de COVID au fost batjocoriți, în care bolnavii în stare gravă au fost evacuați din spital în miez de noapte, în care pacienții au murit cu zile din cauza avariilor de la instalațiile cu oxigen.

4 luni în care Iohannis a tăcut, iar Cîțu și întreaga Coaliție a Austerității au protejat acest ministru catastrofă!

PNL, USR+ și UDMR să nu îndrăznească să mai pună astfel calamități în fruntea Sănătății, precum Voiculescu sau Tătaru. E timpul să pună un profesionist care știe ce trebuie făcut în această criză sanitară!”, a scris Marcel Ciolacu pe Facebook.

Sursa foto: Inquam Photos / George Călin

Articolul Președintele PSD, după revocarea lui Vlad Voiculescu: PNL, USR-PLUS și UDMR să nu îndrăznească să mai pună astfel calamități în fruntea Sănătății apare prima dată în Main News.

Source: New feed