Preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, are COVID-19. Și-a anulat întâlnirea cu preşedintele Maia Sandu

107

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, are COVID-19 şi se află în izolare, au precizat surse social-democrate pentru News.ro. Acesta se simte bine şi a aflat că este infectat în urma unui test pe care l-a făcut. Marcel Cioalcu şi-a anulat întâlnirea cu preşedintele Republicii Moldova, Maia Sandu, care trebuia să aibă loc astăzi.

Sursele au precizat că preşedintele Camerei Deputaţilor se testează periodic, având în vedere întâlnirile oficiale pe care le are, iar în urma unui astfel de test a aflat că este infectat cu COVID-19.

Liderul PSD se află în izolare şi se simte bine.

Preşedintele Camerei a fost nevoit să îşi anuleze întâlnirea cu preşedintele Republicii Moldova, Maia Sandu, aflată în vizită oficială în România.

Preşedintele interimar al Senatului, Alina Gorghiu, va avea o întrevedere cu Preşedintele Republicii Moldova, Maia Sandu, astăzi, ora 14.15, la sala I. Ghe. Duca, a anunţat Senatul.

Sursă foto: Inquam Photos / George Călin

Articolul Preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, are COVID-19. Și-a anulat întâlnirea cu preşedintele Maia Sandu apare prima dată în Main News.

Source: New feed