Premierul României anunţă că activitatea firmelor care nu respectă regulile de prevenire a răspândirii COVID-19 va fi suspendată temporar

44

Premierul României anunţă că firmele care încalcă regulile privind prevenirea răspândirii pandemiei vor avea activitatea suspendată. Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă a decis realizarea cadrului legal pentru aplicarea acestor sancţiuni.

„O masură este suspendarea activităţii firmelor care încalca regulile împotriva COVID. Cine încalcă legislația, pentru că nu sunt respectate regulile, trebuie să venim cu această modificare. Nu mărim amenzile, nu au niciun efect. Când va veni actul normativ”, îl vom aproba, a spus Florin Cîţu.

„Se propune elaborarea unui act normativ prin care să fie instituită măsura complementară a suspendăriiactivității,pe o perioadă determinată,pentru operatorii economici care nu respectă măsurile de prevenire și combatere a răspândirii COVID-19”, este decizia CNSU.

Sursa foto: Inquam Photos / Virgil Simonescu

Articolul Premierul României anunţă că activitatea firmelor care nu respectă regulile de prevenire a răspândirii COVID-19 va fi suspendată temporar apare prima dată în Main News.

Source: New feed