Premierul Orban, solicitare către primari în contextul epidemiei: Să fiţi alături de noi în acţiunea de combatere a riscului de răspândire a virusului

296

Premierul Ludovic Orban le-a cerut reprezentanţilor autorităţilor locale din țară să susţină Guvernul în lupta pentru combaterea răspândirii epidemiei de coronavirus din țara noastră.

„Eu am doar un mesaj simplu: să fiţi alături de noi în acţiunea de combatere a riscului de răspândire a virusului. E foarte importantă atitudinea primarilor, măsura în care primarii dau mesaje publice în comunitate şi, de asemenea, nu uitaţi măsura în care actele administrative sunt de natură a reduce riscul epidemiologic. Vă dau un singur exemplu: primăriile emit autorizaţiile de funcţionare pentru foarte multe tipuri de activităţi, noi putem suspenda doar parţial anumite tipuri de activităţi, în timp ce suspendarea autorizaţiilor este atributul exclusiv al primăriei şi vă cer concursul în efortul pe care-l avem pentru a limita răspândirea virusului”, a declarat Ludovic Orban.

sursa foto: Inquam photos/ George Călin

Articolul Premierul Orban, solicitare către primari în contextul epidemiei: Să fiţi alături de noi în acţiunea de combatere a riscului de răspândire a virusului apare prima dată în Main News.

Source: New feed