PNL s-ar putea destrăma. Ludovic Orban: Sunt pregătit să creez o construcţie politică care să continue trecutul PNL

23

Ludovic Orban anunţă că ar putea pleca din PNL pentru a crea o „construcţie politică care să continue trecutul” formaţiunii. Anunţul vine în contextul în care fostul preşedinte al PNL reclamă nereguli la votul pentru conducerea partidului.

„Când voi fi convins că a devenit o carcasă care nu mai are nicio legătură cu partidul istoric, sunt gata să creez o construcţie politică care să continue trecutul PNL”, a declarat Ludovic Orban la Realitatea Plus.

Anterior afirmaţiei, Orban a criticat modul în care s-au desfăşurat alegerile pentru conducerea partidului, menţionând că anumiţi lideri de organizaţie s-au răzgândit după ce iniţial intenţionau să îl susţină.

Preşedintele Camerei Deputaţilor l-a criticat şi pe preşedintele României în contextul susținerii lui Florin Cîțu, amintind o situaţie similară, când şeful statului ar fi impus-o la conducerea formaţiunii pe Alina Gorghiu.

La alegerile pentru Congresul PNL, Ludovic Orban a pierdut şefia partidului în favoarea lui Florin Cîţu, în timp ce lideri din echipa care l-a susţinut pe premier au fost votaţi pentru alte funcţii de conducere din partid.

Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Articolul PNL s-ar putea destrăma. Ludovic Orban: Sunt pregătit să creez o construcţie politică care să continue trecutul PNL apare prima dată în Main News.

Source: New feed