PNL nu cedează. Florin Cîțu, reconfirmat de liberali pentru funcția de prim-ministru

21

Biroul Executiv Național al Partidului Național Liberal (PNL), întrunit joi seară, 7 octombrie, într-o ședință, a decis, în unanimitate, că propunerea liberalilor pentru funcția de prim-ministru la consultările de la Palatul Cotroceni să fie președintele partidului, Florin Cîțu.

În echipa care va reprezenta PNL la consultările convocate de președintele Klaus Iohannis pentru luni, ora 12, la Palatul Cotroceni, se regăsesc președintele partidului, Florin Cîțu, și prim-vicepreședinții Rareș Bogdan, Gheorghe Flutur, Lucian Bode și Iulian Dumitrescu.

În ședința Biroului Executiv Național de joi seară, liberalii au decis în unanimitate să nu renunțe la Florin Cîțu și să îl propună pentru funcția de prim-ministru, în condițiile în care foștii parteneri de la guvernare, de la USR, au transmis că vor reface coaliția doar în condițiile în care PNL ar propune alt om care să conducă noul Guvern.

Putem continua cu un alt premier, cu un program de guvernare cu priorități legislative și apropo de premier, credem că există resurse umane, politice, pentru a propune alți candidați”, a declarat Dacian Cioloș, joi, la Digi24.

CITEȘTE MAI MULTE AICI: Criză politică în România. Ce variante iau partidele în calcul pentru funcția de prim-ministru

Sursă foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Articolul PNL nu cedează. Florin Cîțu, reconfirmat de liberali pentru funcția de prim-ministru apare prima dată în Main News.

Source: New feed