Piedone, mesaj din închisoare: Știu că dansați cu cuțitele la brâu și vă visați deja stăpâni pe primărie

90

Fostul primar al Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, a postat sâmbătă, 14 mai, un prim mesaj pe Facebook, după ce a fost încarcerat, după condamnare la 4 ani de închisoare, în dosarul Colectiv. Fostul edil își ispășește pedeapsa în penitenciarul Rahova.

El s-a referit în postare în special la alegătorii săi, care „sunt cerebrali și deștepți” și nu „se vor lăsa iar mințiți și furați” de „orcii țării”.

„Ce fac șacalii șușanelelor? Ce fac orcii țării ? Mi-au șoptit păsările cerului că petreceți cu lăutari! Și că v-ați adunat lângă troc. Petreceți, orcilor! Petreceți și înjurați-mă! Știu că dansați cu cuțitele la brâu și vă visați deja stăpâni pe primărie! Vă întreb, orcilor: Chiar credeti că cetățenii Sectorului 5 nu înțeleg ce înseamnă condamnarea lui Cristi Piedone? Știu, orcilor! Și nu se vor lăsa iar mințiți și furați de șleahta voastră! I-ați făcut proști când m-au ales! Vă amintiți, orcilor?

Ați gresit! Sunt cerebrali și deștepți! Cât ne-ați lăsat să fim împreună, am construit printre dărâmăturile voastre! Așa că… nu-i batjocoriți și nu-i subestimați! Sunt mai puternici ca voi!”, a transmis Piedone, pe contul său personal de Facebook.

El și-a semnat postarea „cu respect, Piedone nevinovat”.

Condamnarea

Fostul primar al Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, a fost condamnat la 4 ani de închisoare cu executare în dosarul Colectiv. Decizia Curții de Apel București de joi, 12 mai, este definitivă.

Toți cei trei patroni ai clubului au primit condamnări care, însumate, ajung la 24 de ani, pompierii trimiși în judecată de DNA au fost condamnați la câte 8 ani și 8 luni de închisoare, iar fostele angajate ale Primăriei Sectorului 4 au fost achitate.

Costin Mincu, unul dintre patronii Clubului Colectiv, a fost condamnat definitiv la 8 ani de închisoare cu executare, în timp ce asociatul lui, Paul Cătălin Gancea, a primit o condamnare de 6 ani și 4 luni de închisoare.

Alin Anastasescu, un alt fost patron al clubului unde s-a produs tragedia în seara de 30 octombrie 2015, a primit 11 ani și 8 luni de închisoare cu executare.

Cristian Niță, reprezentant al firmei de artificii, a fost condamnat la 2 ani și 6 luni de închisoare cu suspendare.

Pompierii trimiși în judecată de DNA, Antonina Radu și Matei George Petrică, au fost condamnați amândoi la câte 8 ani și 8 luni de închisoare.

În plus, pirotehniștii Viorel Zaharia și Marian Moise au primit câte 6 ani și 10 luni de închisoare cu executare.

Fostele angajate ale Primăriei Sectorului 4, Aurelia Iofciu și Luminița Ganea, au fost achitate.

Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Articolul Piedone, mesaj din închisoare: Știu că dansați cu cuțitele la brâu și vă visați deja stăpâni pe primărie apare prima dată în Main News.

Source: New feed