Pe cine vrea Dăncilă în funcția de premier, dacă va câștiga prezidențialele/Cred că se va descurca foarte bine

529

Viorica Dăncilă a dat de înțeles, într-o conferință de presă la Vaslui, că, în cazul în care ar deveni președintele României și-ar dori ca prim-ministru să fie Eugen Teodorovici. 

Întrebată pe cine și-ar dori șă-i preia funcția, în cazul în care ar câștiga alegerile prezidențiale, Dăncilă a spus că are în vedere o anumită persoană, aruncându-și privirea către ministrul de Finanțe, Teodorovici.

„Am în vedere mai multe persoane. Am în vedere o persoană care cred că s-ar descurca foarte bine și ar fi un premier foarte bun, dar cred că acest lucru trebuie să-l discut prima dată în Comitetul Executiv Național.

Cred cu tărie că trebuie să ieșim într-un tandem pentru că am văzut că există atâta dezinformare încât cine știe ce mai apare în spațiul public. Pentru a limpezi lucrurile cred că trebuie să ies cu o propunere de prim-ministru”, a declarat Dăncilă.

sursa foto: Facebook

Articolul Pe cine vrea Dăncilă în funcția de premier, dacă va câștiga prezidențialele/Cred că se va descurca foarte bine apare prima dată în Main News.

Source: New feed