„Pachetul Firea”, decisiv în Botoșani: Diferență de 0,06% între primele două locuri

32

Cosmin Andrei este pe primul loc în cursa pentru Primăria Botoșani. „Pachetul Firea”, propus de PSD Botoșani, este preferat de 37,18% din alegători.

Cosmin Andrei este pe primul loc în cursa pentru Botoșani, cu 37,18% din voturi. La diferență de doar 0,06% se află candidatul PNL, Cătălin Flutur, care a obținut 37,12%.

CITEȘTE ȘI: Ce cuprinde „Pachetul Firea”, lansat sâmbătă de PSD Botoșani

Filiala Botoșani a Partidului Social Democrat a lansat „Pachetul Firea”, un program politic prin care se dorește implementarea și la Botoșani a „modelului de succes” al primarului Capitalei, Gabriela Firea.

Ce cuprinde „Pachetul Firea”

1. Programul Materna Botoșani – Vouchere de 1.500 de lei pentru femeile gravide pentru realizarea analizelor medicale pe toată durata sarcinii.

2. Mame sănătoase în Botoșani – Decontarea analizelor și testelor medicale pentru tinerele mame din Botoșani (mamografii, Babeș Papa Nicolau etc.)

3. Nou-născut în Botoșani – Stimulent de 1.500 de lei primit de părinți la nașterea fiecărui copil din Botoșani, pentru un bun start în viață nou-născutului.

4. Familie nouă în Botoșani – Stimulent financiar în valoarea de 1.000 de lei pentru tinerii căsătoriți, la început de drum.

5. O șansă pentru fiecare cuplu – Sprijin financiar pentru realizarea procedurii de fertilizare in vitro pentru cuplurile care își doresc copii.

6. Zâmbet Sănătos în Botoșani – Asigurarea analizelor și tratamentelor stomatologice pentru copiii botoșăneni, inclusiv aparate dentare.

7. Vedere sănătoasă în Botoșani – Sprijin de 400 de lei pentru consultația și achiziția de ochelari pentru remedierea problemelor oculare la copii.

8. Siguranța elevilor în Botoșani – Camere de luat vederi în proximitatea școlilor pentru siguranța elevilor botoșăneni.

9. Rechizite pentru elevii botoșăneni – Vouchere de 400 lei/an pentru rechizitele copiilor din familiile cu venituri mici.

10. O șansă pentru familiile monoparentale – Vouchere pentru alimente, haine și rechizite pentru copiii crescuți de un singur părinte.

11. Programe seniori – Se decontează suma de 250 de lei pentru achiziția unei perechi de ochelari de vedere, acordarea de pachete cu produse alimentare neperisabile, dezinfectanți, măști și mănuși pentru pensionarii cu pensii sub 1.000 de lei și un Call Center la care pot apela toate persoanele în vârstă din Botoșani, care se confruntă cu dificultăți.

Articolul „Pachetul Firea”, decisiv în Botoșani: Diferență de 0,06% între primele două locuri apare prima dată în Main News.

Source: New feed