Orban, săgeți către Firea: Bucureștiul este într-o situație grea, e în insolvență. Firea are nesimțirea să ceară bani de la CNI pentru Sala Polivalentă

17

Premierul Ludovic Orban a criticat-o pe Gabriela Firea susținând că Bucureștiul „este într-o situație grea din cauza primarului general, aflându-se „în insolvență”. Liberalul a mai precizat că social-democrata îi sfidează cu „toate minciunile și toate nerealizările lor”.

”Câștigarea Bucureștiului e mai grea decât preluarea guvernării. Bucureștiul e într-o situație grea, cu Firea, e în insolvență. Nu s-a făcut nimic. Firea are nesimțirea să se ducă la Compania Națională de Investiții să îi ceară să finanțeze Sala Polivalentă. Banii au fost sifonați prin pomeni. Cum să plimbi pensionari prin Grecia?

Cum să dai vouchere pentru biciclete, când nu ai construit piste de biciclete. Este un dezastru administrativ cum nu a existat în București. Eu am crezut că apogeul nerealizărilor l-a atins Oprescu. Fraților, e mai rea Firea decât Oprescu, dacă puteți să vă imaginați. Noi nu am avut primar general, am avut purtător de cuvânt, show-men. Ea ne sfidează cu toate minciunile și cu toate nerealizările lor”, a declarat Ludovic Orban.

 

Articolul Orban, săgeți către Firea: Bucureștiul este într-o situație grea, e în insolvență. Firea are nesimțirea să ceară bani de la CNI pentru Sala Polivalentă apare prima dată în Main News.

Source: New feed