Orban: Orice persoană care intră în țară trebuie să știm cu precizie unde stă, unde lucrează, care a fost traseul ei

24

Premierul interimar, Ludovic Orban, a declarat, luni, în Comitetul Național pentru Situații Speciale de Urgență, că Poliția de frontieră trebuie să știe cu precizie pentru orice persoană care intră în România unde locuiește, unde lucrează, care a fost traseul acesteia, pentru a se putea lua măsurile care se impun în funcție de locul din care vine.

„Repet pentru Poliția de frontieră. Transmiteți-le mesajul foarte ferm: orice persoană care intră în țară trebuie să știm cu precizie unde stă, unde lucrează, care a fost traseul ei, pentru a putea lua măsurile care se impun în funcție de locul din care vine, să putem să luăm decizia potrivită – dacă intră în carantină instituționalizată sau în izolare la domiciliu”, a declarat Ludovic Orban.

Liberalul a mai precizat că anchetele epidemiologice trebuie să se realizeze mai rapid, iar rezultatele la testele pentru coronavirus să fie furnizate mai repede.

”Cred că dacă există cel mai mic risc va trebui să suspendăm activitatea în învățământul preuniversitar. Va trebui să discutăm perioada (de închidere a școlilor – n.red.)”, a mai declarat Ludovic Orban.

Sursa photo: Inquam Photos / George Calin

Articolul Orban: Orice persoană care intră în țară trebuie să știm cu precizie unde stă, unde lucrează, care a fost traseul ei apare prima dată în Main News.

Source: New feed