Orban, despre învestirea Guvernului Cîțu : Este în mâna Parlamentului / PNL va acţiona cum este normal

18

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a spus, sâmbătă, că a început să negocieze pentru a forma o majoritate parlamentară astfel încât Guvernul Cîțu să fie învestit. Premierul interimar a mai spus că decizia este în mâna Parlamentului.  

„Vom vedea, este în mâna Parlamentului decizia privitoare la învestirea Guvernului Cîţu. Noi am purtat discuţii, negocieri, am încercat să formăm o majoritate miniştrii noştri s-au prezentate în comisii la un nivel foarte bun, într-o evidentă creştere, de altfel se vede că au şi obosit să ne dea aviz negativ candidaţilor noştri de miniştri, foarte mulţi primind aviz favorabil. Prestaţia Guvernului care de fapt este în funcţie este o prestaţie extrem de serioasă, care abordează cu maximă responsabilitate toate problemele României şi care împinge înainte toate proiectele de dezvoltare. Ca atare, ce va face Parlamentul, va face Parlamentul”, a spus Ludovic Orban, prezent la un eveniment în Dâmbovița. 

Întrebat cum va vota PNL la votul de învestire, Orban a spus: “PNL va acţiona în conformitate cu prevederile constituţionale cum este normal. (…) Ne-am străduit încercând să formăm o majoritate şi vom vedea că până la urmă Parlamentul decide”.

sursa foto: Inquam Photos / George Calin

 

Articolul Orban, despre învestirea Guvernului Cîțu : Este în mâna Parlamentului / PNL va acţiona cum este normal apare prima dată în Main News.

Source: New feed