Orban, cu 4 zile înainte de votul pentru moțiunea de cenzură: Avem angajamente din partea a încă 7 parlamentari, deci 244 în total

421

Ludovic Orban a afrimat că încă 7 parlamentari s-au anagajat să voteze, joi, moțiunea de cenzură. În total, spune liderul liberalilor, 244 de deputați vor vota pentru căderea Guvernului

“Avem semnale din partea multor parlamentari că Guvernul caută să ofere marea cu sarea semnatarilor moţiunii de cenzură cu intenţia de a-i determina să nu vină la votul de joi. Până ȋn momentul de faţă nu am cunoştinţe despre niciunul dintre semnatari că ar fi luat o altă decizie decât aceea de a vota moţiunea de cenzură şi aşa mi se pare moral, pentru că a semna moţiunea e un angajament pentru a o şi vota.

De asemenea, am avut foarte multe discuţii cu parlamentari care nu au semnat moţiunea de cenzură şi ȋn momentul de faţa avem angajamente de vot din partea a ȋncă şapte parlamentari. Deci, 244. Este o majoritate mai confortabilă.
Convingerea mea este că toate formaţiunile politice care s-au angajat ȋn susţinerea acestui demers sunt mobilizate la maxim pentru a asigura succesul moţiunii de cenzură.”, a afirmat Ludovic Orban.

Moțiunea cenzură va fi supusă la vot săptămâna viitoare, pe 10 octombrie. Până atunci, puterea și opoziția fac calcule și poartă negocieri.

sursa foto: PNL

 

Articolul Orban, cu 4 zile înainte de votul pentru moțiunea de cenzură: Avem angajamente din partea a încă 7 parlamentari, deci 244 în total apare prima dată în Main News.

Source: New feed