Nicușor Dan: Vor fi plantați tei, frasini și carpeni, în zona Parcului Văcărești

57

Angajaţii ALPAB au început plantarea de seminţe de flori pe aliniamentele stradale dintre Parcul Natural Văcăreşti şi Râul Dâmboviţa, iar din 8 aprilie vor planta în aceeaşi zonă arbori din speciile: frasin, tei, carpen, anunţă sâmbătă primarul Capitalei Nicuşor Dan.

”Mai mult verde pe aliniamentele stradale dintre Parcul Natural Văcăreşti şi Râul Dâmboviţa. Angajaţii ALPAB au început plantarea de seminţe de flori, iar din 8 aprilie se vor planta pe aliniamentele din aceeaşi zonă arbori din speciile: frasin, tei, carpen, care au fost alese pentru că sunt mai rezistente la condiţiile de mediu urban”, afirmă primarul general într-o postare pe Facebook.

El precizează că amenajarea pajiştii de pe malul Dâmboviţei face parte din proiectul ”Traversăm prin verde”, implementat de Asociaţia Parcul Natural Văcăreşti şi Romsilva cu sprijinul ALPAB.

Nicuşor Dan mulţumelte voluntarilor care s-au alăturat iniţiativei Primăriei Capitalei, apreciind contribuţia lor ca fiind foarte importantă.

Sursa foto: Facebook / Nicușor Dan

Articolul Nicușor Dan: Vor fi plantați tei, frasini și carpeni, în zona Parcului Văcărești apare prima dată în Main News.

Source: New feed