Nicușor Dan: Rezultatul testului Covid făcut la cerere este negativ / Primarul ales al Capitalei rămâne în izolare

26

Nicușor Dan anunță că rezultatul testului Covid făcut la cerere este negativ. Primarul ales al Capitalei va rămâne în izolare până vineri, după ce a participat la emisiunea moderată de Silviu Mănăstire, confirmat cu COVID-19, la B1 TV.

Nicușor Dan a anunțat că și-a făcut testul COVID, iar rezultatul a ieșit negativ. Primarul ales al Capitalei susține că va rămâne în izolare până vineri, când va repeta testul.

Rezultatul testului Covid făcut la cerere este negativ. Nu sunt încadrat în definiția de caz, deci nu am obligații legale de izolare.

Totuși, pentru maxima protecție a celor din jur voi mai rămâne în izolare până vineri 9 octombrie inclusiv, când voi și repeta testul”, a anunțat Nicușor Dan pe Facebook.

Rezultatul testului Covid făcut la cerere este negativ. Nu sunt încadrat în definiția de caz, deci nu am obligații…

Publicată de Nicușor Dan pe Luni, 5 octombrie 2020

De asemenea, Premierul Orban a solicitat să fie testat pentru COVID-19 după ce a participat în platoul B1 TV la emisiune moderată de Silviu Mănăstire, diagnosticat pozitiv cu această infecție.

Ludovic Orban a primit rezultat negativ la testul pentru COVID-19 pe care l-a efectuat luni, la cerere, însă va rămâne în carantină până joi.

Sursă foto: Inquam Photos / Octav Ganea

 

 

 

Articolul Nicușor Dan: Rezultatul testului Covid făcut la cerere este negativ / Primarul ales al Capitalei rămâne în izolare apare prima dată în Main News.

Source: New feed