Nicuşor Dan: Lucrările la Prelungirea Ghencea avansează. Tronsonul dintre str. Brașov și Râul Doamnei va fi gata în octombrie

102

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, afirmă că lucrările la Prelungirea Ghencea avansează, iar Trustul de Clădiri Metropolitane estimează că tronsonul aflat în execuţie, cel cuprins între străzile Braşov şi Râul Doamnei, va fi finalizat în luna octombrie. În ceea ce priveşte tronsonul dintre străzile Râul Doamnei şi Valea Oltului, se aşteaptă intabularea pentru imobilele expropriate pentru a putea începe demolările.

”Lucrările la Prelungirea Ghencea avansează. Trustul de Clădiri Metropolitane estimează ca tronsonul aflat în execuţie, cel cuprins între str. Braşov şi str. Râul Doamnei, va fi finalizat în luna octombrie. În prezent, pe sensul de mers de la str. Braşov către str. Râul Doamnei, se execută lucrări de asfaltare a părţii carosabile şi a infrastructurii pentru pistele de biciclete, iar săptămâna viitoare vor fi demarate lucrările de execuţie a trotuarelor”, a arătat Nicuşor Dan, vineri, într-o postare pe Facebook.

El a adăugat că se lucrează la infrastructura liniei de tramvai şi se fac lucrări de protecţie a cablurilor de 110 KV, toate acestea cu asigurarea traficului rutier pe minim o bandă de circulaţie pe sens.

Totodată, au fost finalizate lucrările la reţelele electrice de medie şi joasă tensiune, precum şi cele de telecomunicaţii, iar instalaţia de gaze naturale a fost deviată şi relocalizată în totalitate.

Nicuşor Dan a menţionat că, în cel mai scurt timp, vor fi finalizate lucrările la sistemul de canalizare şi la instalaţiile de alimentare cu apă potabilă.

”În ceea ce priveşte următorul tronsonul pe care vom demara lucrările, cel cuprins între str. Râul Doamnei – str. Valea Oltului, aşteptăm intabularea pentru imobilele expropriate pentru a putea începe demolările”, a precizat el.

Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Articolul Nicuşor Dan: Lucrările la Prelungirea Ghencea avansează. Tronsonul dintre str. Brașov și Râul Doamnei va fi gata în octombrie apare prima dată în Main News.

Source: New feed