Nicușor Dan, întâlnire cu Ilie Bolojan: Dacă s-a putut în Oradea, se va putea și în București

221

Primarul Capitalei a anunțat că miercuri seară a avut o întâlnire cu fostul primar al Oradei, Ilie Bolojan. Nicușor Dan susține că se poate folosi de experiența actualului președinte al CJ Bihor pentru a îmbunătății calitatea vieții bucureștenilor.

Am avut aseară o discuție excelentă cu un om pe care îl apreciez foarte mult – fostul primar al Oradei și actualul președinte al Consiliului Județean Bihor, Ilie Bolojan”, a scris Nicușor Dan, pe Facebook.

Primarul Capitalei susține că, în cadrul întâlnirii, cei doi au vorbit despre proiectele de infrastructură urbană, despre termoficare, trafic rutier și parcări, precum și despre modernizarea administrației publice.

Există experiențe valoroase în Oradea, pe care le putem folosi și în Capitală pentru a îmbunătăți calitatea vieții cetățenilor. Dacă s-a putut în Oradea, se va putea și în București!”, a adăugat edilul.

Am avut aseară o discuție excelentă cu un om pe care îl apreciez foarte mult – fostul primar al Oradei și actualul…

Publicată de Nicușor Dan pe Joi, 11 februarie 2021

Sursă foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Articolul Nicușor Dan, întâlnire cu Ilie Bolojan: Dacă s-a putut în Oradea, se va putea și în București apare prima dată în Main News.

Source: New feed