Nicușor Dan a dispus ca Inspectoratul de Stat în Construcții să aibă acces la orice autorizație emisă de PMB

20

Inspectoratul de Stat în Construcții va avea acces la orice autorizaţie sau documentaţie emisă de Primăria Municipiului Bucureşti sau de Consiliul General în ceea ce priveşte construcţiile din Capitală, după un ordin transmis de primarul Nicușor Dan. 

Potrivit unui comunicat al PMB, decizia edilului vine în contextul în care în urmă cu trei săptămâni Direcţia Generală Urbanism şi Amenajarea Teritoriului din cadrul PMB, prin arhitectul-şef, Ştefan Dumitraşcu, refuza solicitarea Inspectoratului de Stat în Construcţii de a pune la dispoziţie o serie de documente.

„Instituţiile de stat cu atribuţii de control, dar şi bucureştenii au dreptul să ştie cum s-au dat autorizaţii de construcţie în Capitală. A bloca astfel de informaţii e o sfidare inacceptabilă. Doresc o primărie transparentă şi conştientă de responsabilităţile ei în faţa publicului”, a precizat Nicuşor Dan.

Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Articolul Nicușor Dan a dispus ca Inspectoratul de Stat în Construcții să aibă acces la orice autorizație emisă de PMB apare prima dată în Main News.

Source: New feed