Niculae Bădălău și Ilie Sârbu, avizaţi pentru funcţiile de vicepreşedinți ai Autorităţii de Audit și Curţii de Conturi

17

Candidaturile lui Niculae Bădălău și Ilie Sârbu pentru funcțiile de vicepreşedinte al Autorităţii de Audit respectiv vicepreşedinte al Curţii de Conturi au fost avizate pozitiv, luni, de parlamentarii din Comisiile de buget-finanţe din Parlament.

Au mai primit avizul parlamentarilor comisiilor de buget; pentru funcţia de consilier al Curţii de Conturi: Sorin Lazăr, Ion Călin, Claudia Boghicevici (pentru un mandat de 9 ani, începând cu 15 octombrie 2020), Dezso Csongor – Attila, Adrian Popa. Conform Agerpres, au existat 16 dosare retrase.

Candidaturile celor șapte candidați urmează să fie validate, marți, în şedinţa plenului reunit al celor două Camere ale Parlamentului.

Citește și Ciolacu ia o decizie controversată și îi susține pe Niculae Bădălău pentru funcția de vicepreședinte la Curtea de Conturi și pe Iulian Iancu pentru șefia ANRE

sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Articolul Niculae Bădălău și Ilie Sârbu, avizaţi pentru funcţiile de vicepreşedinți ai Autorităţii de Audit și Curţii de Conturi apare prima dată în Main News.

Source: New feed