Nicolae Ciucă a semnat în cartea de condoleanţe deschisă în memoria Reginei Elisabeta a II-a

83

Prim-ministrul Nicolae Ciucă a semnat miercuri, 14 septembrie, în cartea de condoleanțe deschisă în memoria Majestății Sale Regina Elisabeta a II-a, la reședința ambasadorului Regatului Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord la București.

„Am semnat, astăzi, în cartea de condoleanțe deschisă în memoria Reginei Elisabeta a II-a, la reşedinţa ambasadorului Regatului Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord în România.

Majestatea Sa Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii și a Irlandei de Nord rămâne simbol al loialității și angajamentului în serviciul public, al leadership-ul pozitiv și stabilității.

Fie ca domnia Majestății Sale să ne inspire și moștenirea sa să dăinuie!

Gândurile noastre se îndreaptă acum către Familia Regală și către poporul britanic”, se arată pe pagina oficială de Facebook a premierului Nicolae Ciucă.

Cu o zi în urma, și șeful statului, Klaus Iohannis, a semnat în cartea de condoleanțe.

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii, în vârstă de 96 de ani, a murit în pace la Castelul Balmoral, Scoția, în după-amiaza zilei de joi, 8 septembrie. Elisabeta a II-a a domnit timp de 70 de ani.

Funeraliile de stat ale reginei vor avea loc luni, 19 septembrie, la ora locală 11:00 (13:00, ora României), la Westminster Abbey din Londra. Klaus Iohannis va lua parte la funeralii, precum și principesa Margareta și principele Radu Duda.

CITEȘTE ȘI: Iohannis va participa la funeraliile reginei Elisabeta a II-a, la Londra

Articolul Nicolae Ciucă a semnat în cartea de condoleanţe deschisă în memoria Reginei Elisabeta a II-a apare prima dată în Main News.

Source: New feed