Nelu Tătaru, întrebat dacă își dorește să rămână ministrul Sănătății: Sunt în cărţile pandemiei de nouă luni de zile şi merg în continuare

25

Nelu Tătaru a afirmat că PNL, USR-PLUS și UDMR nu au stabilit, încă, cine va fi ministrul Sănătății în noul Guvern, dar a insinuat că își dorește să rămână în fruntea Ministerului, spunând că are de făcut o reformă. 

Nu au început încă negocierile. Ministerul Sănătăţii rămâne în tabăra pandemiei în acest moment şi a evalua efectiv o stare de fapt. Vom vedea ce ne rezervă viitorul”, a afirmat Nelu Tătaru, miercuri, la Digi 24.

Întrebat dacă se discută, în acest moment, despre consolidarea sa în funcția de ministru al Sănătății, acesta a dat, inițial, un răspuns evaziv.

Sunt în cărţile pandemiei de nouă luni de zile şi merg în continuare”, este răspunsul lui Tătaru.

Ulterior, Tătaru a precizat că își dorește să facă reformă și că PNL ia în calcul varianta în care acesta va fi ministrul Sănătății și în viitorul Guvern.

Sursă foto: Inquam Photos / George Călin

Articolul Nelu Tătaru, întrebat dacă își dorește să rămână ministrul Sănătății: Sunt în cărţile pandemiei de nouă luni de zile şi merg în continuare apare prima dată în Main News.

Source: New feed