Negoiță, despre ruperea coaliției: Viorica Vasilica, acasă!/Mă bucură decizia ALDE

400

Robert Negoiță, suspendat din partid pentru șase luni, spune că decizia ALDE de a ieși de la guvernare îl bucură și că PSD, în frunte cu Viorica Dăncilă, ar trebui „să plece acasă”. 

„Viorica Vasilica, acasă!

Oare câți oameni trebuie să îți spună că sunt probleme în felul în care guvernezi? Oare câți parteneri trebuie să te părăsească? Oare câți români trebuie să își exprime nemulțumirea și neîncrederea în modul în care se conduce Guvernul, pentru ca actualul Executiv, în frunte cu șefa sa, Viorica Vasilica Dăncilă, și tot “corul Bisericii” (susținătorii dânsei), să plece acasă?

Mă bucură decizia celor de la ALDE. Fiindcă e un semnal către normalitate. O normalitate pe care ne-o dorim cu toții, românii, și un semn clar că direcția în care merge Guvernul acesta de incompetenți este greșită și că trebuie să lase, URGENT, locul altora, care chiar pot să guverneze țara.

Viorica Vasilica, acasă!”, a scris primarul sectorului trei, pe pagina sa de Facebook

Robert Negoiță a fost suspendat pentru șase luni din partid, fiind înlocuit în funcția de vicepreședinte de Gabriel Mutu, primar la Sectorul 5.  Decizia a fost luată în CEx-ul PSD de pe 3 iulie. Negoiță a criticat constant Guvernul pentru banii alocați primăriilor.

Articolul Negoiță, despre ruperea coaliției: Viorica Vasilica, acasă!/Mă bucură decizia ALDE apare prima dată în Main News.

Source: New feed