Moțiunea împotriva ministrului de Finanțe, Florin Cîțu a trecut. Orban: Este o mișcare politică ieftină

472

Moțiunea simplă cu titlul „Guvernare PNL – numele tău este AUSTERITATE”, depusă de PSD împotriva ministrului de Finanțe din Guvernul PNL, Florin Cîțu, a fost adoptată, luni de Senat.

Senatul a adoptat, luni,  moțiunea simplă a PSD împotriva ministrului Finanțelor, Florin Cîțu, cu 59 de voturi „pentru” și 56 de voturi „împotrivă”. Acest rezultat nu atrage și schimbarea lui Florin Cîțu din funcția de ministru al Finanțelor Publice.

“Dacă partidul îmi zice să fac un pas în spate, bineînțeles că demisionez(…)Dacă era o moțiune serioasă și existau argumente, poate mă gândeam la demisie, dar erau postările mele de pe Facebook din ultimii 3 ani. E clar că nu există niciun argument”, a declarat ministrul Finanțelor.

Premierul Ludovic Orban a declarat că moțiunea simplă împotriva ministrului Cîțu este „o mișcare politică ieftină”.

„Ar fi culmea să accept ca ministrul al Finanțelor din PNL să fie judecat de cei care au făcut praf bugetul pe ultimii trei ani de zile. Este o mișcare politică ieftină. (…)Nu am de gând să iau o decizie legată de fostul ministru „, a declarat Ludovic Orban, după aflarea rezultatului votului.

Partidul Social Democrat a depus o moțiune simplă cu titlul „Guvernare PNL – numele tău este AUSTERITATE”, împotriva ministrului de Finanțe din Guvernul PNL, Florin Cîțu. Este prima moțiune simplă depusă de social-democrați după pierderea guvernării.

sursa foto: Inquam Photos/Octav Ganea

Articolul Moțiunea împotriva ministrului de Finanțe, Florin Cîțu a trecut. Orban: Este o mișcare politică ieftină apare prima dată în Main News.

Source: New feed