Moțiunea de cenzură: Viorica Dăncilă: Nu vor fi pesediști care o vor vota/Ludovic Orban: Vom susține varianta anticipatelor

454

Viorica Dăncilă este sigură ca moțiunea de cenzură pe care opoziția o va depune astăzi nu va trece. Ea mizează că niciun parlamentar PSD nu o va vota.

” Moțiunea nu va trece. Sunt destui oameni responsabili în Parlament. În momentul în care depui moțiune de cenzură trebuie să vii cu un program de guvernare, cu o propunere de miniștri, nu poți lucra așa dezordonat”, a declarat Viorica Dăncilă.

Pe de altă parte, liderul PNL, Ludovic Orban anunță că deși s-au strâns 237 semnături, se poartă negocieri până în momentul depunerii moțiunii, în speranța că va convinge și alți parlamentari PSD să semneze.

” Decizia noastră este de a da puterea cetățenilor prin intermediul alegerilor anticipate. Vom susține varianta anticipatelor. În cazul în care nu va exista voință pentru anticipate, PNL își va asuma responsabilitatea guvernării. Va fi un Guvern fără PSD. În cazul reușitei moțiunii de cenzură, președintele României va declanșa consultări la Cotroceni, fiecare partid va merge ci propunerea lui și vedem ce decizie se va lua”, a declarat, marți, Ludovic Orban.

După depunerea moțiunii de cenzură, există un termen de 5 zile până când aceasta va fi citită în Plen. Apoi, mai sunt încă 3 zile până când va avea loc votul final în Parlament.

 

 

 

Articolul Moțiunea de cenzură: Viorica Dăncilă: Nu vor fi pesediști care o vor vota/Ludovic Orban: Vom susține varianta anticipatelor apare prima dată în Main News.

Source: New feed