Moțiunea de cenzură va fi citită, joi, în Parlament/ Dezbaterea și votul vor avea loc săptămâna viitoare

410

Moțiunea de cenzură la adresa Guvernului Dăncilă va fi citită joi, în plenul reunit al Camerei Deputaților și Senatului, de la ora 10:00. Dezbaterea și votul vor avea loc peste o săptămână.

În urma votului de miercuri, din parlament, prin care opoziția a reușit să impună ca moțiunea de cenzură să nu fie votată sâmbătă, PSD pierde majoritatea.

Pentru amânarea ordinii de zi au votat 181 de parlamentari ai puterii, în timp ce opoziția s-a impus cu 194 de voturi „împotrivă”.

În huiduielile parlamentarilor opoziției care au strigat „demisia, demisia”, Florin Iordache a declarat ședința închisă, fără alte explicații.

Marcel Ciolacu, președintele Camerei Deputaților „matematic, PSD nu are majoritate în acest moment. Vom vedea la moțiunea de cenzură”.

În urma scandalului din parlament, s-a ajuns și la o concluzie: moțiunea se va citi joi, 3 octombrie și se va vota pe 10 octombrie.

Foto: Inquam photo/ George Călin

Articolul Moțiunea de cenzură va fi citită, joi, în Parlament/ Dezbaterea și votul vor avea loc săptămâna viitoare apare prima dată în Main News.

Source: New feed