Ministrul Sănătății asigură cadrele medicale că își vor primi salariile în luna decembrie

100

Ministrul Sănătății, Victor Costache, asigură cadrele medicale că plata salariilor aferente lunii decembrie va fi realizată la timp.

„Am avut o primă întâlnire cu ministrul Finanțelor Publice, în prezența premierului Ludovic Orban și a vicepremierului Raluca Turcan, în care am discutat despre necesitatea unei rectificări bugetare pozitive pentru plata salariilor și suplimentarea fondurilor Sănătății, astfel încât să nu existe discontinuități în derularea programelor și proiectelor existente. Cadrele medicale vor primi drepturile salariale conform muncii prestate și a prevederilor legale”, a declarat ministrul Sănătății, Victor Costache.

Sâmbătă, sindicatul Medicilor, Farmaciștilor, Chimiștilor și Biologilor din România Promedica și Alianța Medicilor USMR i-au transmis o scrisoare deschisă premierului Ludovic Orban prin care l-au anunțat că medicii vor ieși în stradă dacă Guvernul le va scădea sau nu le va asigura salariile pe motiv că „nu sunt bani pentru salarii în sănătate”.

Inquam photos/ Octav Ganea

Articolul Ministrul Sănătății asigură cadrele medicale că își vor primi salariile în luna decembrie apare prima dată în Main News.

Source: New feed