Ministrul Muncii își dorește eliminarea sporului de calculator și de confidențialitate

17

Ministrul Muncii, Raluca Turcan, a declarat, luni seară, că și-ar dori eliminarea sporului de calculator și a celui de confidențialitate, primite de anumite categorii de angajați ai statului.

„Nici nu ar trebui să existe (n.r. spor de calculator), din punctul nostru de vedere, şi vom propune eliminarea. Aşa cum am propune eliminarea şi pentru sporul de confidenţialitate. Dacă lucrezi într-un domeniu care presupune confidenţialitate, nu trebuie să fii răsplătit pentru faptul că respecţi legea. Eu nu am susţinut o abordare heirupistă privind tratarea sporurilor bugetarilor pentru că există categorii de bugetari care muncesc foarte mult şi merită motivaţi. Mai sunt și bugetari care lucrează în condiţii dificile şi și aceştia trebuie sprijiniţi. Unde sunt sporuri anapoda, în momentul în care le luăm la puricat, punem degetul pe rană şi fie le acordăm într-o sumă fixă, dacă vor fi necesare, dar unele vor fi eliminate”, a declarat Raluca Turcan, la Realitatea Plus.

Articolul Ministrul Muncii își dorește eliminarea sporului de calculator și de confidențialitate apare prima dată în Main News.

Source: New feed