Ministrul Mediului, despre avertismentul UE privind tăierile ilegale de păduri: Europa a fost mult mai preocupată de România decât au fost guvernele PSD

95

Ministrul Mediului, Costel Alexe, a declarat, după ce Comisia Europeană a declanșat procedura de infringement împotriva României pe tema tăierilor ilegale din pădurile din România, că această decizie nu a fost luată „ieri” sau „peste noapte”, ci Comisia Europeană a așteptat trei ani răspunsuri și soluții din partea Guvernelor PSD ce au condus Ministerul Mediului.

„Comisia Europeană a declanșant procedura de infringement împotriva României pe tema tăierilor ilegale din pădurile României și din păcate această decizie nu a fost luată ieri sau peste noapte, evident că Comisia Europeană a așteptat răspunsuri și soluții din partea României și a Guvernelor PSD ce au condus acest minister din 2016. Prima scrisoare din partea Comisiei Europene a venit în luna noiembrie 2016. Prima scrisoare de solicitare a informațiilor astfel încât România să spună ce măsuri ia să limiteze și să stopeze tăierile ilegale din România. Trei ani de zile a așteptat Comisia răspunsuri, soluții și măsuri pe care le ia România să limiteze și să stopeze tăierile ilegale de păduri”, a declarant Costel Alexe la Digi24.ro.

 

Inquam Photos / Octav Ganea

Articolul Ministrul Mediului, despre avertismentul UE privind tăierile ilegale de păduri: Europa a fost mult mai preocupată de România decât au fost guvernele PSD apare prima dată în Main News.

Source: New feed