Ministrul Energiei, despre Complexul Energetic Hunedoara: Există persoane angajate fictiv. Trebuie curățată compania de asemenea practici

216

Virgil Popescu susține că, în rândul salariaților de la Complexul Energetic Hunedoara, există persoane angajate fictiv și a anunțat că va „curăța” compania de asemenea practici. 

Şi în urma acestui protest (…), chiar din rândul minerilor mi-au venit tot felul de informaţii că există persoane care sunt angajate şi care practic nu lucrează în mină şi care sunt angajate cumva fictiv. Aceste lucruri trebuie analizate, trebuie rezolvate şi trebuie curăţată compania de asemenea practici, pentru a putea pune pe o bază solidă”, a declarat Virgil Popescu, luni seară, la Digi24.

CITEȘTE ȘI: Ludovic Orban, despre situația din Valea Jiului: Este critică din cauza a două greșeli făcute de vechile guvernări PSD

Ministrul Energiei a precizat că își dorește să formeze două societăți din Complexul Energetic Hunedoara, una ce ar urma să aparțină administrației locale, iar alta să aparțină Ministerului Energiei.

Mâine (n.r. marți) am o întâlnire cu cei de la Mintia, cu preşedintele Consiliului Judeţean Hunedoara, cu prefectul, cu sindicatele de la Mintia, pentru a discuta o posibilă preluare a Termocentralei de la Mintia, în aşa fel încât să reuşim să punem din această societate plină de datorii, Complexul Energetic Hunedoara, care practic a fost falimentată cu bună ştiinţă de cei de la PSD, să reuşim să facem două societăţi care să fie viabile, una a administraţiei locale şi una în continuare a Ministerului Energiei”, a explicat ministrul Energiei.

Sursă foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Articolul Ministrul Energiei, despre Complexul Energetic Hunedoara: Există persoane angajate fictiv. Trebuie curățată compania de asemenea practici apare prima dată în Main News.

Source: New feed