Ministrul Educației anunță când se vor vaccina profesorii: Vor avea prioritate când va fi un număr suficient de vaccinuri

24

Ministrul Educației susține că profesorii care nu s-au programat pentru imunizare împotriva COVID-19, vor avea prioritate la vaccinare după ce va fi disponibil un număr suficient de vaccinuri și când va fi livrat produsul AstraZeneca.

„Conform discuțiilor cu domnul Valeriu Gheorghițp, când va fi disponibil un număr suficien de vaccinuri, când AstraZeneca va livra vaccinul, va fi un partaj, iar personalul din educație va avea prioritate, fără a afecta programările deja făcute”, a declarat Sorin Cîmpeanu, la Digi254.

Reprezentanții cadrelor didactice și elevilor susțin că vaccinarea angajaților din sistemul de educație nu ar trebui amânată, în condițiile în care semestrul al doilea ar putea începe în format clasic.

Citeşte şi Profesorii și elevii critică decizia lui Vlad Voiculescu de a nu permite în luna februarie programarea angajaților din educație pentru vaccinare

Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Articolul Ministrul Educației anunță când se vor vaccina profesorii: Vor avea prioritate când va fi un număr suficient de vaccinuri apare prima dată în Main News.

Source: New feed