Ministerul Proiectelor Europene: A început etapa de preînscriere în platforma IMM Recover de fonduri pentru investiţii

106

Ministerul Investiţiilor şi Proiectelor Europene anunţă, marţi, că a început etapa de preînscriere în platforma IMM Recover pentru contractarea de granturi pentru investiţii. Lansarea apelului de proiecte va avea loc în 23 august.

„Începând de astăzi, potenţialii beneficiari se pot înrola în aplicaţia IMM Recover şi pregăti documentele pentru Acţiunea 4.1.1. – Investiţii în activităţi productive”, anunţă, marţi, MIPE, într-un comunicat de presă.

Instituţia a pregătit un set de răspunsuri la cele mai frecvente întrebări, astfel încât cei interesaţi să aibă toate informaţiile necesare.

Ministerul precizează, de asemenea, că lansarea apelului de proiecte şi depunerea propunerilor de proiecte în aplicaţia informatică IMM Recover va avea loc pe data de 23 august 2022.

Potrivit oficialilor ministerului, pentru proiectele care intră sub incidenţa ajutorului de minimis, valoarea finanţării nerambursabile este de minimum 50.000 euro şi maximum 200.000 euro.

Pentru proiectele care intră sub incidenţa ajutorului de stat, valoarea finanţării nerambursabile este de minimum 50.000 euro şi maximum 500.000 euro.

Sursa foto: Inquam Photos / George Călin

Articolul Ministerul Proiectelor Europene: A început etapa de preînscriere în platforma IMM Recover de fonduri pentru investiţii apare prima dată în Main News.

Source: New feed