Ministerul Educației cumpără laptopuri pentru transmiterea cursurilor online/ Care sunt scenariile în care se aplică învățămâtul hibrid

28

Ministrul Educației a anunțat că instituția pe care o conduce a lansat o licitație pentru achiziția a 60.000 de laptopuri pentru transmiterea cursurilor online pentru elevii care nu se pot prezenta, motivat, la școală.

„Exista patru situații (n.r. în care elevii nu participă la cursuri fizic): elevii au contraindicatii pentru prezența fizică, au aparținători cu vulnerabilități, prezintă simptome, profesorii prezintă simptome sau vulnerabilități. În aceste cazuri, cursurile vor fi online. Trebuie să aibă acces la camere (n.r. elevii care nu merg la școală), vor fi instalate videocamere. Ministerul Educației a lansat o licitație, vor fi achiziționate 60.000 de laptopuri pentru asigurarea acestui sistem. Dacă un profesor are contraindicatii, conducerea scolii asigura organizarea cursurilor într-o singură zi”, a declarat Sorin Cîmpeanu, la Digi 24.

Citeşte şi Ministrul Educației anunță când se vor vaccina profesorii: Vor avea prioritate când va fi un număr suficient de vaccinuri

Sursa foto: Inquam Photos / Melinda Nagy

Articolul Ministerul Educației cumpără laptopuri pentru transmiterea cursurilor online/ Care sunt scenariile în care se aplică învățămâtul hibrid apare prima dată în Main News.

Source: New feed