Mihai Șora a semnat pentru susținerea candidaturii lui Iohannis, Barna și Paleologu la Președinție: Doar trei mi se par demni de atenție

427

Filosoful Mihai Șora a semnat pentru susținerea candidaturii lui Klaus Iohannis, Dan Barna și Theodor Paleologu la Președinție.

„Dragi prieteni,
vad multa agitatie in jurul candidatilor potentiali. De la dacii liberi, mascaricii, cocul, la candidatii rezonabili, peste tot – panouri, zambete si voie buna, clocot, freamat, oameni care strang semnaturi.

In clipa de fata, exercitiul democratic propriu-zis mi se pare cel mai important, iar el consta tocmai in a da unor candidati decenti sansa de a-si expune programul, viziunea politica, felul in care gandesc viitorul tarii”, a scris Mihai Sora pe Facebook.

Șora: Doar Dan Barna, Klaus Iohannis și Theodor Paleologu mi se par demni de atenție

Mihai Șora consideră că doar trei candidați i se par demni de atenție și de funcția la care aspiră.

„Dintre cei care s-au anuntat, doar trei mi se par demni de atentie (si de functia la care aspira) . Toti trei au calitati indiscutabile; toti trei – si imperfectiuni, pe care, folosind propria unitate de masura, le putem citi in cheie mai sumbra ori mai ingaduitoare. In ce ma priveste, am semnat (intamplator, chiar in ordine alfabetica) pentru Dan Barna, Klaus Iohannis si Toader Paleologu. Fireste, ideal ar fi sa avem un Fat-Frumos sau o Girafa (desi s-ar gasi si atunci unii sa spuna ca Fat-Frumos e prea viteaz pentru ciobanul mioritic, Girafa – prea semeata pentru cel ce-si tine capul plecat, infricosat de sabie).

Cum nu avem in cursa nici Fat-Frumos si nici Girafa, ne vom multumi cu unul dintre cei trei. Astept dezbateri oneste, echilibru, inteligenta si politete, atitudini de oameni responsabili, care inteleg semnificatia momentului, isi respecta deopotriva adversarul si pe alegatorii sai”, a conchis Mihai Sora.

PNL: Gestul lui Mihai Șora ne onorează și ne încurajează

În urma postării lui Mihai Șora, pagina de Facebook a PNL Sector 2 a ținut să îi mulțumească filosofului printr-o postare pe site-ul de socializare.

„Ne bucurăm să avem printre cei care-l susțin pe Klaus Iohannis la alegerile prezidentiale pe domnul Mihai ȘORA.

Echipele de voluntari PNL Sector 2 care strâng semnături pentru susținerea candidaturii președintelui Klaus Iohannis au avut ocazia să întâlnească personalități din lumea politică și culturală, oameni care au marcat intr-un moment sau altul destinul României și care au semnat pentru #oRomanieNormala

Mulțumim domnului MIHAI ȘORA pentru încredere. Gestul său ne onorează și ne încurajează!”, au spus liberalii.

Paleologu:  Îndrăznesc să sper că Mihai și Luiza Șora vor și vota pentru mine

Și Theodor Paleologu, candidatul PMP la prezidențiale a postat un mesaj de mulțumire pe pagina sa de socializare.

„Sunt mîndru de autografele prin care domnul și doamna Șora îmi permit să candidez la președinția României.

Pe Mihai Șora îl cunosc din fragedă și pruncie, într-o vreme îl vedeam chiar în fiecare zi la Casa Scriitorilor și avea gentilețea de a-mi face pe plac și de a juca șah cu mine.
Îndrăznesc să sper că Mihai și Luiza Șora vor și vota pentru mine. I don’t take it for granted: îmi doresc să fiu demn de încrederea unui om pe care-l respect nespus.”, a scris Paleologu.

Articolul Mihai Șora a semnat pentru susținerea candidaturii lui Iohannis, Barna și Paleologu la Președinție: Doar trei mi se par demni de atenție apare prima dată în Main News.

Source: New feed